Memo-shaper free

Memo-shaper free 2.9

Dit is een spel voor een effectieve training en het verbeteren van visuele geheugen, verhoging van mentale vermogen, aandacht en concentratie.

Dit is een spel voor een effectieve training en het verbeteren van visuele geheugen, verhoging van mentale vermogen, aandacht en concentratie.

Dit is een spel voor een effectieve training en het verbeteren van visuele geheugen, verhoging van mentale vermogen, aandacht en concentratie. Deze logica puzzel spel is ontworpen voor kinderen en volwassenen, omdat de dagelijkse geheugen oefening is belangrijk in elke leeftijd: in de jeugd - is de sleutel tot een succesvolle carrière, bij volwassen - is het behoud van werkvermogen, in de oude - is de gezondheids-en geestelijke gezondheid. Constant gymnastiek voor de geest ontwikkelt logisch denken, stimuleert de hersenactiviteit, activeert kwaliteiten zoals: concentratie, reactiesnelheid, nauwkeurigheid, productiviteit, aandacht. Oefeningen voor de korte-termijn geheugen te ontwikkelen capaciteit van de hersenen om zich te concentreren, het vermogen om zich te concentreren, zodat het beeld, dat u onlangs hebt gezien in detail te herstellen. Eenvoud van de simulator is misleidend, het eerste niveau - de voorbereidende. De volgende niveaus worden verminderd belichtingstijd en de geleidelijke complicatie van oefeningen. Tijd voor reactie is niet beperkt. De applicatie bevat vier blokken met verschillende afbeeldingen en oefeningen. Het is niet toevallig. Oefeningen zijn gebouwd op een zodanige wijze aan de verschillende delen van de hersenen die betrokken zijn bij het ​​verwerken en onthouden van visuele informatie te gebruiken. Oefening dagelijks en een week later zal je merken dat je meer aandacht en verzameld. Train je geheugen met behulp van alle vier de wedstrijden. In een dergelijke manier snel zal tastbare resultaten. Aandachtig te lezen vragen, krijgen punten en het verbeteren van uw niveau. De simulator is intuïtief en geschikt voor alle leeftijden. Verhoog je geheugen kracht en je focus. Veel succes! Het is een gratis applicatie. "De beste resultaten" zijn alleen beschikbaar in de betaalde versie.
Memo-shaper free

Download

Memo-shaper free 2.9